Beter voor onze wereld

HIGH-QUALITY CRAFTMENSHIP

Wij doen er alles aan om onze aarde te beschermen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze planeet, als om welzijn van onze organisatie. Daarom houden wij het hele productieproces in eigen hand. Van de mensen wiens handen het leer looien tot de reststromen die uit de fabriek komen. Wij streven naar 100% duurzaamheid en gebruiken voornamelijk natuurlijke producten die goed zijn voor mens en milieu. We minimaliseren het gebruik schadelijke verpakkingsmaterialen en zorgen voor een gezond werkklimaat.

De medewekers die onze tassen maken, verdienen een eerlijk loon, hebben een ziektekostenverzekering en sparen voor hun pensioen. Vrouwen en minderheden krijgen gelijke kansen op werk. Scholing wordt proactief aangeboden en kinderarbeid is uiteraard uitgesloten.

Wij verbeteren de sociale prestaties van onszelf en onze toeleveranciers

H.J. de Rooy lederwaren is lid van Amfori, de toonaangevende internationale beroepsorganisatie voor open en duurzame handel. Wij verbeteren de sociale prestaties van onze toeleveringsketen via amfori BSCI. Daarnaast werken wij alleen samen met toeleveranciers die ‘transparant’ werken en een duidelijke visie hebben op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze leveranciers zijn OEKO-TEX® gecertificeerd en REACH compliant, dit dat betekent al onze producten volledig vrij zijn van schadelijke chemicaliën en veilig zijn in het gebruik.

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer weten over onze duurzaamheidsgedachte?
Trots op onze afkomst en prestaties

Opgericht in

1947

Volnerf leer

100%

Verkooppunten

378

H.J. de Rooy Lederwaren zet al jaren de toon in de ontwikkeling en productie van tijdloze lederwaren. Stijlvolle tassen en verfijnde accessoires gemaakt van duurzaam volnerf leer en ontworpen met extra aandacht voor functionaliteit.

H.J. de Rooy Lederwaren
Elzenweg 29, 5144 MB Waalwijk
T. +31 416 332 798
E. info@de-rooy.com

Heeft u een vraag? Of wilt u samenwerken met ons?

Wij presenteren u graag al onze mogelijkheden in lederwaren. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegeven achter te laten zodat wij zo snel als mogelijk contact kunnen opnemen.