Durable Leather Pieces

Samenwerken als basis voor succes

Als gerenommeerd lederwaren producent weten wij al meer dan 70 jaar wat er in de wereld te koop is. Jaarlijks ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij zo’n tienduizenden lederen tassen en accessoires. Wij kennen de uitdagingen en weten wat trending is in het retaillandschap.

Dankzij onze eigen productiefaciliteit en ons grote netwerk aan kwalitatieve toeleveranciers zijn wij in staat om snel en flexibel te leveren. Uiteraard duurzaam geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en tegen een faire prijs.

Geen opdracht is voor ons te gek. Wij weten wat er van een betrouwbare leverancier verwacht wordt. Eerlijkheid en transparantie is hierbij een groot goed. U kunt bij ons terecht voor regulier productiewerk maar ook voor het design, materiaal sourcing, sample productie, begeleiding van het complete productie proces en de totale logistieke afhandeling. Wij gaan graag een langdurige relatie aan omdat vooral dan het succes verzekerd is.

Wij staan garant voor

  • ontzorging van idee tot levering
  • kwalitatieve designs en perfecte samples
  • hoge kwaliteitsstandaarden in materiaal en productie
  • logistieke perfectie van fabriek tot warehouse
  • slimme en voordelige fi nancieringsoplossingen
  • extra services zoals pre-packaging en labelling
  • korte lead times

Heeft u een vraag? Of wilt u graag samenwerken met ons?

De beste kwaliteit met korte lead times
Trots op onze afkomst en prestaties

Opgericht in

1947

Volnerf leer

100%

Verkooppunten

378

H.J. de Rooy Lederwaren zet al jaren de toon in de ontwikkeling en productie van tijdloze lederwaren. Stijlvolle tassen en verfijnde accessoires gemaakt van duurzaam volnerf leer en ontworpen met extra aandacht voor functionaliteit.

H.J. de Rooy Lederwaren
Elzenweg 29, 5144 MB Waalwijk, Nederland
T. +31 416 332 798
E. info@de-rooy.com

Heeft u een vraag? Of wilt u samenwerken met ons?

Wij presenteren u graag al onze mogelijkheden in lederwaren. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten zodat wij zo snel als mogelijk contact kunnen opnemen.