Durable Leather Pieces
Founded in 1947
Amsterdam

Liefde voor leer

Werken met leer zit ons in het bloed. H.J. de Rooy lederwaren is in 1947 opgericht door de vader van een van de huidige eigenaren. Een écht Nederlands familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde lederwaren producent.

Wij hebben alle productieprocessen volledig in eigen beheer en werken voor eigen labels zoals dR Amsterdam, Sweet Collections en Served with Style. Daarnaast creëren wij diverse private label collecties voor gerenommeerde internationale merken en warenhuizen.

Onze kwaliteitsproducten zijn stijlvol, functioneel en authentiek. Ze worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd. De productieketen is 100% transparant en wij verbeteren de sociale prestaties van onszelf en onze toeleveranciers. Als betrouwbare partner in design, co-creatie en productie ontwikkelen wij succesvolle collecties op maat.

Dutch quality

Met liefde geproduceerd van het mooiste leer

Wij maken tijdloze volnerf lederen producten die elke dag met veel plezier gebruikt worden. Raak geïnspireerd door onze sterke merken of private label mogelijkheden.

dR Amsterdam

Tijdloze tassen en accessoires die de modetrends van nu weerspiegelen. Onze Nederlandse ontwerpers maken authentieke designs met extra aandacht voor functioneel gebruiksgemak. Unieke stukken die je jarenlang kunt dragen en koesteren.

Bekijk de actuele dR Amsterdam collectie

Sweet Collections

Modieuze diabetes tassen en accessoires. Wij vertalen de wensen van Diabetes patiënten naar functionele ontwerpen. Duurzame lederen producten met slimme opbergvakken en efficiënte insteekhoezen. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen.

Lees meer op de Sweet Collections website

Served with Style

Compromisloze kwaliteit en functioneel gebruiksgemak. Dit zijn de vaste bestanddelen voor onze horeca collectie. Doordat wij zelf produceren zijn alle items ruim voorradig en snel leverbaar. Uiteraard is onze lederen hospitality collectie volledig te personaliseren met naam of logo.

Hospitality producten bestellen of dealer worden

Private label

Wij kennen de trends en weten deze naar leer te vertalen. Met meer dan 70 jaar ervaring weten wij wat de markt vraagt. Een betrouwbare productiepartner die snel en flexibel levert. Onze eigen gecertificeerde productiefaciliteiten helpen daarbij. Samen creëren wij een unieke collectie op maat.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

H.J. de Rooy Lederwaren zet al jaren de toon in de ontwikkeling en productie van tijdloze lederwaren. Stijlvolle tassen en verfijnde accessoires gemaakt van duurzaam volnerf leer en ontworpen met extra aandacht voor functionaliteit.

H.J. de Rooy Lederwaren
Elzenweg 29, 5144 MB Waalwijk
T. +31 416 332 798
E. info@de-rooy.com

Heeft u een vraag? Of wilt u samenwerken met ons?

Wij presenteren u graag al onze mogelijkheden in lederwaren. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten zodat wij zo snel als mogelijk contact kunnen opnemen.